Praktisk vandingspose på 70 liter fra Nordic Gardens. Genbrugelig pose med lynlås, kraftig hank og vand i seperat beholder.

Hvorfor vandingsposer?
Det er vigtigt når du planter træer, at de får den korrekte mængde vand til at starte med, da træerne i de første leveår skal have sat et kraftigt og veludbygget rodnet.

En Nordic Gardens vandingspose kan du fylde med 70 liter vand og placere den rundt om dit træ. Herefter siver vandet langsomt ud af posen og sørger for en konstant og ensartet vanding. Ud over at sikre den korrekte vandmængde, sørger vandingsposen for at begrænse fordampningen, da den skygger for solens stråler og holder området omkring træet fugtigt. 

Anvendelse:

Posen er meget enkelt at montere ved træet og kan opsættes uden brug af værktøj. Tømmes på ca. 6 timer, hvorved træet kan nå at få den bedste udnyttelse af vandet. Fyldes hver 5. til 10. dag efter behov og bruges fra maj til oktober i 2 år efter plantning. Til træer 8-30 cm i omfang.

Vandingsposerne er fremstillet i kraftig plastik og kan holde i mange år. Det anbefales at tage posen ind i vintermånederne for at undgå unødige skader på posen. Med vandingspose fra Nordic Gardens giver du dine nyplantede træer de bedste betingelser og god vækst. 

Specifikationer
Varenummer: NNZ16004230
Mærke: Nordic Gardens
Rumfang: 70 liter

Om Nordic Gardens

Nordic Gardens er danske produkter til haven og hjemmet. Med Nordic Gardens får du kvalitetsprodukter, der er udviklet til det nordiske klima. Nordic Gardens tilbyder blandt andet græsfrø, flydende gødninger, faste gødninger, kapilærkasser, fiberduge og mange andre forskellige produkter til haven.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering