Her får du en Vildblomst- og Urteeng blanding af forskellige lave urter, græsser og vilde blomster. Den relativt beskedne væksthøjde på omkring 40-50 cm gør blandingen velegnet til forskellige formål.

Den kan bruges, hvor man ønsker frit udsyn eller andre planter ikke skal overskygges, f.eks. i frugtlunde. Den anbefales også til små områder på grund af sin lave vækst. Det er vigtigt at vælge en solrig til halvskygge placering. Hvis du nyder synet af farverige vilde blomsterenge, vil du helt sikkert sætte pris på udseendet af denne blanding.

Blomsterne er også mad for nyttige insekter som vildebier, humlebier og sommerfugle. De giver også et sted for insekterne at gemme sig og bygge rede. Når du laver denne eng, hjælper du med at skabe et vigtigt stykke natur, hvor nyttige insekter kan hjælpe med at holde skadedyr væk fra din have. 

Blandingen er flerårig, og du kan glæde dig over blomsterne igen og igen. Der er også tilføjet urter til blandingen, så det ikke kun bliver smukt at se på, men din eng vil også give en skøn duft.

Engen behøver kun minimal beskæring, højst to gange årligt.

Pakken indeholder 250 g. frø, hvilket passer til et areal på ca. 30 m².

Læs mere: Sådan laver du en blomstereng.

Specifikationer:

Såtid: april - oktober.
Blomstring: juni - oktober.
Højde: 40-50 cm.
Indhold: ca. 250 g. frø.
Etårig/Flerårig: Flerårig.

Værd at vide om produktet

  • Blanding af blomster og urters 
  • Pluk egne vilde buketter 
  • God for bier og sommerfugle 
  • Høj spireprocent
Specifikationer
Varenummer: BB663800
Mærke: Kiepenkerl
Blomstringstid: Juni, Juli, August, September, Oktober
Egenskaber: Insektvenlig
Højde: 41-60 cm
Levetid: Flerårig
Mængde: 250 g
Rækker til: 21-30 m2
Såtid: April, Maj, Juni, Juli, August, September, Oktober

Om Kiepenkerl

Tyske Kiepenkerl producerer flotte og populære blomsterblandinger til haven, grøftekanten, marken eller engen. Blomsterblandinger der giver biodiversitet og tiltrækker bier, insekter og andre dyr i haven. Blandingerne fås i mange forskellige varianter, er smukke at se på og er perfekt afstemt til det nordiske klima.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering