Den bedste Bionutria gødning til brug i efteråret og vinteren. Denne gødning er den samme gødning som bruges professionelt på golfbaner i Skandinavien samt i Finland, Tyskland og Østrig!

Ved utallige tests har gødningen vist imponerende resultater. Den styrker græsset, holder det fri for sygdomme og giver samtidig en flot grøn farve. BioNutria Fortify gødning er udelukkende sammensat af opløselige næringsstoffer og er fri for farvestoffer eller pesticider.

BioNutria Fortify er ikke tilsat farve eller pesticider, dog har gødningen sin naturlige farvestoffer, og kan afgive farve. Der kan derfor være risiko for at få misfarvning på fliser eller lign., hvis produktet kommer på her.

Dosering

BioNutria Fortify anvendes først i november med en mængde på 1,0 liter pr. 100 kvadratmeter, og igen sidst i november med samme dosis.

I december, januar og februar anvendes gødningen med samme mængde på 1,0 liter pr. 100 kvadratmeter, når jorden ikke er frossen. Denne gødning skal benyttes med BioDuo Gødningsspreder.

Der er ingen restriktioner vedrørende bevægelse på græsplænen før, under eller efter gødningsspredning. Gødningen forårsager ingen gener for hverken mennesker, husdyr, vilde dyr eller maskiner (f.eks. robotplæneklippere). Dog bør direkte sprøjtning på dyr og mennesker undgås, da gødningen kan være klæbrig og ubehagelig. 

På grund af gødningens høje næringsstofindhold skal man undgå kontakt med øjnene. Effekten af gødningen forsinkes, når temperaturen er under 10 grader. Anvend ikke BioNutria Fortify hvis der er udsigt til nattefrost indenfor de næste 48 timer. Opbevares frostfrit og ikke i nærheden af børn. 

Indhold

Vægt % 

  • S:  1,44 
  • Mn:  0,50 
  • Cu:  0,30 
  • Fe:  1,50 
  • Vf.:  1,10 pH


Specifikationer
Varenummer: BN4008
Mærke: Bionutria

Om Bionutria

BioNutria er kendt som "Greenkeeperens hemmelighed", og er mestre i gødning og plænebehandling til professionelle plænefolk. BioNutria har hele rækken af roste produkter, der er med til at fremme plænens sundhed og give gode vækstforhold for græs. Blandt andet ved effektivt at undertrykke mos. BioNutria har desuden nogle fantastiske gødninger til væktshuse, potter og krukker.

5 af 5 bedømmelser

(1 kundeanmeldelser)

100%

0%

0%

0%

0%


Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

11. august 2023 08.26

Bedømt af jens vilhelmsen

Bio Nutria Fortify

Meget tilfreds

Fragt og levering