Chili frø sort Bhut Jolokia kaldes også for Ghost Chili, er en meget stærk chili sort. Chilierne er røde i farven og  


Når du skal til at dyrke Chilier, skal frøene forspires i minidrivhus med, hvor jorden skal holdes fugtig med en forstøver. Når planten er begyndt at spire skal den omplantes, til en større potte for at væksten kan fortsætte. Når planten er vokset til en tilpaslig størrelse, skal du omplante den for sidste gang. 


Ghost chilien er rangeret med 1.001.300 på Scoville skalaen, der indikerer hvor stærk en chili er. Her liggen den i top 10 af de stærkeste chilier i verden.  


Det fantastiske ved chili er at du kan bruge den til mange forskellige ting. Den kan bruges i madlavningen for at give den stærke fornemelse, hvor samtidigt også kan bruges i chilimayo, eller i en marinade. Den kan tørres og bruges som enten tørkrydderi eller chili pulver. 


Forspir indendørs i minidrivhus fra februar til maj. Hvor du kan forvente at chilierne er klar til høst fra juli til oktober af. 


Læs om: Dyrkningsguide - Sådan dyrker du chili


Specifikationer:


Forspiring: februar-maj
Høst: juli-oktober 
Sådybde: Strøs og tildækkes 
Planteafstand: 45 cm 
Rækkeafstand: 45 cm 
Indhold: ca. 10 frø. 
Etårig/Flerårig: Etårig

Specifikationer
Varenummer: TP002453
Mærke: Buzzy

Om Buzzy

Hollandske Buzzy© er synonymt med frø og haveprodukter, og er kvalitet du kan stole på - år efter år. Med Buzzy's innovative frøløsninger er du sikret gennemtestede produkter med en garanteret høj spireprocent. Ud over frø tilbyder Buzzy også dyrkningssæt og en palette af havetilbehør.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering