PLUS Cubic blomsterkasser er en populær og charmerende løsning til at tilføje naturlig skønhed til dine udendørsområder.


Blomsterkasserne er fremstillet af nåletræ, som gør det ideelt til udendørs brug. Træet er modstandsdygtigt over for fugt, råd og insektangreb, hvilket betyder, at blomsterkasserne kan vare i mange år.


Plus Cubic plantekasser af er alsidige og kan bruges til at dyrke forskellige typer blomster og planter.


Uanset om du har en stor have, en balkon eller en lille terrasse, kan plantekasserne være en ideel løsning til at skabe en flot og dekorativ stemning til dit udendørsområde.


De giver dig mulighed for at skabe en personlig og indbydende atmosfære og bringe naturen tættere på dit hjem. Så hvorfor ikke overveje at tilføje nogle smukke blomsterkasser til din udendørsindretning?


Hjulene gør det nemt at flytte dem rundt på terrassen.


Planker:
20×120 mm nåletræ.
Trykimprægneret og grundmalet sort.
Nærmeste RAL 9005 - vandbaseret. 
Varenr. 19816-15.

Cubic hjørner:
Varmgalvaniseret stål - inkl. 2 stk. håndtag og bolte til montering.

Hjul:
Ø50 mm -2 stk. uden stop og 2 stk. med stop (bremselås).

Leveres som "Saml selv".

OBS !!! 
Skal du ofte flytte eller rokere rundt på Cubic Blomsterkassen, anbefaler vi, at udskifte hjulene til Ø100 mm for bedre mobilitet og styrke.
 

Specifikationer
Varenummer: PL18244-15
Mærke: Plus
Farve: Grundmalet gråbrun, Grundmalet sort

Om Plus

PLUS er et dansk firma kendt for sit unikke, danske design inden for haveindretning og udemiljø. PLUS tilbyder hegn, møbler, legeredskaber og øvrige produkter til indretning af haven og terrassen. Alt træ er FSC®-certificeret*, og når virksomheden bruger trykimprægneret træ, er det altid efter danske miljøstandarder. 

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering