Plantekasser af træ

Plantekasser af træ giver et smukt og naturligt udtryk til haven, og fås i en bred palette af forskellige former, farver og størrelser, alt efter hvilken stil du ønsker. Plante- og blomsterkasser i træ er gode til at fremhæve elementer i haven og opdele store områder i mindre, som f. eks. terrassen. Alle plantekasserkasserne kan monteres med hjul for lettere håndtering.

Filter

Der er ikke noget skønnere end en hyggelig stund i haven eller på terrassen, hvor duften af blomster og krydderurter præger duften i luften.

Derfor har vi hos haveglad.dk samlet et stort udvalg af plantekasser i træ, så du nemt kan holde både blomster og krydderurter i de omgivelser i haven, hvor du befinder dig mest.

Blomsterkasser af træ er en nem og god løsning, hvis du vil dyrke eksempelvis jordbær eller krydderurter på terrassen, og så er det heldigvis også rigtig pænt at have blomsterkasser i træ stående.

Vi tilbyder plantekasser af træ i mange forskellige former og farver, så du kan sammensætte den helt rigtige kombination på din terrasse.

I vores store udvalg finder du mange typer af blomsterkasse træ, så der både er noget for dig der elsker retro-look præget af patina, og dig der foretrækker et klassisk eller moderne design til haven.