Elegant designet høj blomsterkasse Cubic fra PLUS med stålhjørner og hjul. En perfekt plantekasse hvor du kan tilføje de skønneste blomster og planter.


Blomsterkassen kommer med hjul, og er en praktisk og smart løsning, hvis du ønsker løbende at skabe nye rum på din terrasse.


En af fordelene ved blomsterkasser på hjul er, at de giver dig mulighed for at tilpasse din have eller terrasse efter sæsonen eller ændringer i sollys og skygge.


Samtidig får du nemmere ved at rengøre rundt om blomsterkassen, fordi den er flytbar.


Du kan nemt flytte blomsterkasserne til områder med mere sollys, hvis du har planter, der har brug for ekstra lys. På samme måde kan du også flytte dem til skyggefulde områder, hvis dine planter trives bedst under disse forhold.


Skab et skønt og stlfuldt uderum med de flotte blomsterkasser.


Planker:
20×120 mm nåletræ.
Trykimprægneret og grundmalet sort.
Nærmeste RAL 9005 - vandbaseret. 
Varenr. 19816-15.

Cubic hjørner:
Varmgalvaniseret stål - inkl. 2 stk. håndtag og bolte til montering.

Hjul:
Ø50 mm -2 stk. uden stop og 2 stk. med stop (bremselås).

Leveres som "Saml selv".

OBS !!! 
Skal Cubic Blomsterkassen ofte flyttes eller rokeres rundt, anbefaler vi, at udskifte hjulene til Ø100 mm for bedre mobilitet og styrke.

Specifikationer
Varenummer: PL18241-15
Mærke: Plus
Farve: Grundmalet gråbrun, Grundmalet sort

Om Plus

PLUS er et dansk firma kendt for sit unikke, danske design inden for haveindretning og udemiljø. PLUS tilbyder hegn, møbler, legeredskaber og øvrige produkter til indretning af haven og terrassen. Alt træ er FSC®-certificeret*, og når virksomheden bruger trykimprægneret træ, er det altid efter danske miljøstandarder. 

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering