Dahlia Luca Johanna har en særlig farvekombination med hvid i midten af blomsterhovederne, der gradvist skifter til en blød rosa farve og over i dyb lilla ved kronbladenes spidser. Blomsterne er perfekte snitblomster, hvor du kan skabe de smukkeste buketter.

For at give planterne den optimale vækst skal de placeres et solrigt sted og, hvor jorden er veldrænet. Plant dem når frosten er ovre. Hvis du fjerner de visne blomster, opnår du, at der konstant kommer nye blomsterknopper. For større blomster anbefales det at trimme sideskuddene.

Du kan gøre plantningen mere effektiv ved at bruge et løgjern, der ikke kun skaber præcise huller, men også gør hele processen mere bekvem og tidsbesparende. Sørg for at placere løgene med spidsen opad.

Når vinteren nærmer sig, er det tid til at grave knoldene op, lade dem tørre i solen i et par dage, og opbevare dem sikkert et køligt og tørt sted indtil foråret. Opbevar dine dahliaer/georginer omhyggeligt i kasser med sand eller plantejord for at sikre, at de er beskyttet og klar til at blomstre igen, når foråret vender tilbage.

Du kan læse mere om dahlia/georginer i vores guide.

Blomsterdata

Blomsterfarve: Lilla/rosa.
Blomstringstid: Juli - oktober.
Plantested: Krukker, højbed, friland.
Antal løg: 1 stk.
Levetid: Flerårig.
Planteafstand: 50 cm.
Rækkeafstand: 100 cm.
Plantedybde:  5 cm.
Plantetid: Marts - maj.
Snitblomst: Ja.
Beliggenhed: Sol, halvskygge.
Vinterhårdfør: Nej.
Højde: 80 - 100 cm.

Værd at vide om produktet

  • Flotte farvenuancer
  • Velegnet som snitblomst
  • Trives også i halvskygge
Specifikationer
Varenummer: TP872016
Mærke: Florex
Blomstringstid: Juli, August, September, Oktober
Højde: 81-100 cm
Plantetid: April, Maj, Marts

Om Florex

Hollandske Florex tilbyder alt i blomsterløg. Med over 100 års erfaring i produktion og salg af blomsterløg, er du sikret produkter i topkvalitet. Hver gang. 

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering