Med dahlia dekorative mix kan du invitere en blomstrende festival ind i din have. Pakken indeholder 5 individuelle løg i forskellige farver. Disse farverige blomsterløg giver liv til din have, og deres forskellige nuancer skaber et flot farvespil.

For at få de bedste blomster skal du sørge for, at dine planter får masser af sol, og står i veldrænet jord. Plant dem, når det ikke er frost længere. Hvis du fjerner de blomster, der er blevet visne, kommer der hele tiden nye blomster. Hvis du gerne vil have store blomster, kan det være en god idé at skære de små skud af i siden.

For at gøre det lettere at plante, kan du bruge et løgjern. Det laver præcise huller og gør hele processen nemmere og hurtigere. Husk at placere løgene med den spidse ende opad.

Når det bliver vinter, skal du grave dine planter op, lade dem tørre i solen i nogle dage, og gemme dem et køligt og tørt sted, indtil det bliver forår. Opbevar dine dahliaer/georginer forsigtigt i kasser med sand eller plantejord, så de er beskyttede og klar til at blomstre igen, når det bliver forår.

For mere viden om dahlia kan du læse vores guide.

Blomsterdata

Blomsterfarve: Mix.
Blomstringstid: Juli - oktober.
Plantested: Krukker, højbed, friland.
Antal løg: 5 stk.
Levetid: Flerårig.
Planteafstand: 50 cm.
Rækkeafstand: 100 cm.
Plantedybde:  5 cm.
Plantetid: Marts - maj.
Snitblomst: Ja.
Beliggenhed: Sol, halvskygge.
Vinterhårdfør: Nej.
Højde: 60 cm.

Værd at vide om produktet

  • Flot farvemix
  • Lang blomstringstid
  • Trives også i delvis skygge

Specifikationer
Varenummer: TP8723114
Mærke: Florex
Blomstringstid: Juli, August, September, Oktober
Højde: 51-80 cm
Plantetid: April, Maj, Marts

Om Florex

Hollandske Florex tilbyder alt i blomsterløg. Med over 100 års erfaring i produktion og salg af blomsterløg, er du sikret produkter i topkvalitet. Hver gang. 

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering