Her kan du sammensætte sider til dine helt egne Land Modern plantekummer. Højden er 40 cm, og materialetykkelsen er 3 mm. Vælg mellem Cortenstål, der får en flot og beskyttende rustoverflade, og højgalvaniseret Magnelis stål.


Sammensæt frit siderne til kvadratiske eller rektangulære plantekummer, eller lav ekstra lange forlængede plantekummer ved at sætte flere sider i forlængelse af hinanden på langsiden. Husk at tilkøbe et forlængersæt (bestående af forlængerbeslag og tværstivere) pr. forlængelse.

Skal Land Modern cortenbede bruges til spiselige afgrøder, anbefaler vi at fore siderne med eksempelvis grundmursplader eller Land Isoleringsmåtter.

Specifikationer
Varenummer: LH214-2
Mærke: Land
Materiale: Cortenstål (ruster), Højgalvaniseret Magnelis
Størrelse: 40cm, 60cm, 80cm, 120cm

Om Land

Danske Land Højbede arbejder med flere materialer - ubehandlet råjern, der bliver flot rusten, træ og galvaniseret stål, der står med sin gråmelerede matte glans. Hvad der er flottest, det er op til dig, men begge varianter er fremstillet i et enkelt og funktionelt design. Du kan købe højbedene i færdige mål, eller du kan selv sammensætte højbedet i den længde, du skal bruge.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering