Felco 10 beskæresaks er designet til at skulle give en effektiv beskæring uden at skulle anstrenge muskler og led. Beskæresaksen er udviklet til venstrehåndet og har pasform til større hænder.

Felco 10 er produceret i Schweiz og er af den højeste kvalitet. Dens klinge er fremstillet i hærdet stål og har en præcisionsindstillingsfunktion, der gør det muligt at indstille saksen, så du får det helt perfekte snit.  

Beskæresaksen har et glidsikkert håndtag, der sikrer at du altid har et godt greb under intens beskæring. Derudover har saksen et roterende håndtag, der er med til at reducere anstrengelse og belastning med 30 %, så du undgår at få ondt, når du beskærer over længere tid.   

Beskæresaksen vejer 290 g og har en længde på 21 cm.

Alle dele på Felco 10 kan skiftes ud, hvis dette bliver nødvendigt. Det er muligt at tilkøbe Felco beskærehandsker for ekstra sikkerhed.

Læs også: Beskæresaks 

Værd at vide om produktet

  • Beskæresaks i topkvalitet
  • Klinge i hærdet stål 
  • Livstidsgaranti*  
  • 100% phthalatfri  
  • Fremstillet i Schweiz
Specifikationer
Varenummer: SN6240
Mærke: Felco

Om Felco

Schweiziske Felco har produceret produkter til beskæring i absolut højeste kvalitet siden 1948. Felco’s produkter er kendt for deres store holdbarhed og mange innovative løsninger. Flere af produkterne har livstidsgaranti, og du har altid mulighed for at få reservedele hvis uheldet skulle være ude. Felco laver produkter til både det professionelle marked og til private. Hvad beskæringsprodukter angår fås det simpelthen ikke bedre end Felco.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering