Beskæringspakke bestående af Felco 2 og Felco 910 hylster. Felco 2 er en meget populær beskæresaks, som samtidigt også har flere priser bag sig. Beskæresaksen sikrer slidstyrke, driftsikkerhed og ergonomi. Saksen er behagelig og nem at have med at gøre. Felco 2 er særligt velegnet til større hænder. 

Alle dele ved Felco 2 kan skiftes ud og saksen kan let skilles ad og vedligeholdes.  

Du kan læse mere om Felco 2 lige her:

Felco 910 hylster til beskæresakse er fremstillet af læder og passer til alle Felco beskæresakse. Hylsteret kan monteres i bæltet, ved hjælp af metalklemmen på bagsiden af hylsteret. Når du tager hylsteret i brug første gang, så vil det føles meget stramt, hvor hylsteret efter brug vil ændre sig og tilpasse sig værktøjet.  

Du kan læse mere om Felco 910 lige her:

Felco er gartnernes foretrukne valg og efter vores mening det absolut bedste på markedet indenfor beskæring og tilbehør. 

Værd at vide om produktet

  • Bestseller sampak
  • Felco 2 velegnet til større hænder
  • Reservedelsgaranti
  • 100% phthalatfri
  • Fremstillet i Schweiz
Specifikationer
Varenummer: SN06255
Mærke: Felco

Om Felco

Schweiziske Felco har produceret produkter til beskæring i absolut højeste kvalitet siden 1948. Felco’s produkter er kendt for deres store holdbarhed og mange innovative løsninger. Flere af produkterne har livstidsgaranti, og du har altid mulighed for at få reservedele hvis uheldet skulle være ude. Felco laver produkter til både det professionelle marked og til private. Hvad beskæringsprodukter angår fås det simpelthen ikke bedre end Felco.

5 af 5 bedømmelser

(1 kundeanmeldelser)

100%

0%

0%

0%

0%


Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

7. marts 2023 13.18

Bedømt af Søren

Lækkert produkt

Oser langt væk af kvalitet og virker indtil nu upåklageligt.

Fragt og levering