Felco 32 er en kraftig ambolts beskæresaks, der er fremstillet til at kunne klare større beskæringsopgaver. Klingen er fremstillet af hærdet stål, hvilket giver beskæresaksen en robusthed og gør den til ekspert i at beskære hårdt, dødt eller saftrigt træ.

Saksen kan benyttes af både højre- og venstrehåndede, hvor du er sikret et godt greb med de polstrede og glidsikre håndtag. Du kan nemt indstille skærehovedet, så du får det helt perfekte snit.

Felco 32 er med en sikret lås, der giver sikkerhed under transport og ved opbevaring. Der kan tilkøbes et hylster til beskæresaksen, så du altid har beskæresaksen sikret og lige ved hånden.    

Beskæresaksen vejer 220 g og har en længde på 21 cm. Det er muligt at skifte alle delene på Felco 32.

Værd at vide om produktet

  • Armboltssaks i topkvalitet
  • Til både højre og venstre hånd
  • Livstidsgaranti* 
  • 100% phthalatfri 
  • Fremstillet i Schweiz
Specifikationer
Varenummer: SN6248
Mærke: Felco

Om Felco

Schweiziske Felco har produceret produkter til beskæring i absolut højeste kvalitet siden 1948. Felco’s produkter er kendt for deres store holdbarhed og mange innovative løsninger. Flere af produkterne har livstidsgaranti, og du har altid mulighed for at få reservedele hvis uheldet skulle være ude. Felco laver produkter til både det professionelle marked og til private. Hvad beskæringsprodukter angår fås det simpelthen ikke bedre end Felco.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering