Foldbar grensav 16 cm med høj ydeevne. Den foldbar grensav fra Felco er en smal grensav der trods dens størrelse kan bruges til selv de mest professionelle skæreopgaver, men er også til de almindelige beskæringsopgaver i haven.

Grebet på saven har en soft touch-belægning der gør dit greb om saven bedre og mere behageligt. Foldesavens håndtag passer til både højre og venstrehåndede. 

Grensaven har en solid klinge i kromstål, der er blevet varmebehandlet og hærdet. Dette gør klingen ultraskarp, så du effektivt kan klare selv de største beskæringsopgaver i haven. Du kan nemt skifte klingen ud, hvis den bliver slidt ned, hvilket giver dig et langtidsholdbart produkt.  

Saven er med låsesystem der forhindrer utilsigtet åbning, så du altid er godt beskyttet. Produktet er produceret med 100 % vedvarende energi og er ftalatfrit.

Hvis du gerne vil være ekstra beskyttet når du skal skære med saven, kan du tilkøbe et par beskæringshandsker lige her: 

Felco er gartnernes foretrukne valg og efter vores mening det absolut bedste på markedet indenfor beskæring og tilbehør. 

Værd at vide om produktet

  • Praktisk foldbar grensav 
  • Varmebehandlet og hærdet klinge 
  • Håndtag med soft touch-belægning 
  • 100% ftalatfrit
Specifikationer
Varenummer: SN6265
Mærke: Felco

Om Felco

Schweiziske Felco har produceret produkter til beskæring i absolut højeste kvalitet siden 1948. Felco’s produkter er kendt for deres store holdbarhed og mange innovative løsninger. Flere af produkterne har livstidsgaranti, og du har altid mulighed for at få reservedele hvis uheldet skulle være ude. Felco laver produkter til både det professionelle marked og til private. Hvad beskæringsprodukter angår fås det simpelthen ikke bedre end Felco.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering