Felco 701 Havehandsker

Let og ergonomisk beskæringshandske fra sweiziske Felco, strikket i HPPE-fiber med en høj modstandsevne over for snit. Handsken er imprægneret med nitril ved fingrene og ved håndfladen. Det sikrer fantastisk greb og en god modstandsevne. Hanskerne er velegnet til finere beskæringsopgaver som anlægsgartnere, frugtavlere, vinavlere, eller gartnere udfører.

Hanskerne har et elastikbånd ved håndleddet, der sikrer god pasform på hånden. De er fremstillet af gauge 13 HPPE-fiber (High Performance Polyethylene). ”Gauge” er et mål for vævningens tykkelse, da dens værdi svarer til antal sting pr. 2,5 cm handske. En gauge 13 handske som Felcos 701 er dermed meget fintvævet, hvilket øger både tæthed og vandtæthed.

Find din størrelse:

Måles længden fra spidsen af din midterfinger og ned til starten af din håndflade.

Small - 180 mm
Medium - 190 mm
Large - 200 mm
Xtra-large - 210 mm

Værd at vide om produktet

  • Høj modstandsevne over for snit 
  • Fintvævet Gauge 13 HPPE 
  •  Meget tæt og slidstærk 
  • Topkvalitet fra Felco
Specifikationer
Varenummer: SN05332
Mærke: Felco
Størrelse: Large, Medium, Small, XL

Om Felco

Schweiziske Felco har produceret produkter til beskæring i absolut højeste kvalitet siden 1948. Felco’s produkter er kendt for deres store holdbarhed og mange innovative løsninger. Flere af produkterne har livstidsgaranti, og du har altid mulighed for at få reservedele hvis uheldet skulle være ude. Felco laver produkter til både det professionelle marked og til private. Hvad beskæringsprodukter angår fås det simpelthen ikke bedre end Felco.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering