Kabelsaksen C12 er en solid og meget kraftig kvalitetssaks, der bruges til at skære stålkabler uden at kablet bliver beskadiget.

Saksen er fremstillet af aluminium og klingen af hærdet stål, hvor klingen kan klippe kabler med en diameter op til 12 mm. Kabelsaksen har lette skridsikre gummi håndtag der gør det nemt og behageligt at anvende saksen, selv efter mange timers arbejde. 

Du kan indstille kabelsaksen, så du får det ønskede snit med snitindstillingsfunktionen der er på saksen. Hvis delene på kabelsaksen bliver slidt op, har du mulighed for at udskifte alle delene, så du har dig et livslangt produkt. Et professionelt værktøj fra Felco, der gør arbejdet lidt nemmere.  

Du kan holde Felco C12 ved lige med vores vedligeholdelsespakke.

Kabelsaksen måler 50 cm og vejer 1,5 kg.

Værd at vide om produktet

  • Meget kraftig kabelsaks
  • Klinge af hærdet stål
  • Livstidsgaranti*
  • Klipper op til 12 mm. 
  • Skridsikre gummihåndtag
Specifikationer
Varenummer: SN06310
Mærke: Felco
Hånd: Begge
Længde: 400+ mm
Skærediameter: 0-20 mm

Om Felco

Schweiziske Felco har produceret produkter til beskæring i absolut højeste kvalitet siden 1948. Felco’s produkter er kendt for deres store holdbarhed og mange innovative løsninger. Flere af produkterne har livstidsgaranti, og du har altid mulighed for at få reservedele hvis uheldet skulle være ude. Felco laver produkter til både det professionelle marked og til private. Hvad beskæringsprodukter angår fås det simpelthen ikke bedre end Felco.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering