Felco vedligeholdelsespakken består af Felco 980 vedligeholdelses spray og Felco 990 vedligeholdelses fedt. Det skal være nemt at gå i haven og udstyret skal være i orden, når haven skal klares. Med både vedligeholdelsessprayen og fedt, kan du hurtigt og effektivt spraye og smøre dine Felco produkter, så de bevare deres høje ydeevne. 

Felco 980 vedligeholdelsesspray hjælper mod rust, støv og saftrester, så din beskæresaks, grensaks eller kabelsaks forbliver effektiv.

Vedligeholdelsessprayen er med til at holde dit Felco produkt ved lige, så du har dig et livslangt produkt. 

Du kan læse mere om Felco 980 vedligeholdelsesspray lige her:  

Felco 990 vedligeholdelsesfedt er en fedt smørelse der går ind og beskytter dit Felco produkt mod vand og slitage. 


Fedtet er en syntetisk, biologisk nedbrydelig fedt, der både er godt for miljøet, men også godt og effektivt for dit Felco produkt. 


Sådan gør du:
Kom fedtet ind mellem over- og underklingen på din grensaks eller beskæresaks. Herefter vil du allerede kunne udføre et effektivt og ren snit. 

Du kan læse meget mere om Felco 990 vedligeholdelsesfedt lige her: 

Værd at vide om produktet

  • Sampak med spray og fedt
  • Udviklet specielt til Felco produkter
  • Forlænger holdbarheden på sliddele
  • Topkvalitet fra Felco
Specifikationer
Varenummer: SN9357
Mærke: Felco

Om Felco

Schweiziske Felco har produceret produkter til beskæring i absolut højeste kvalitet siden 1948. Felco’s produkter er kendt for deres store holdbarhed og mange innovative løsninger. Flere af produkterne har livstidsgaranti, og du har altid mulighed for at få reservedele hvis uheldet skulle være ude. Felco laver produkter til både det professionelle marked og til private. Hvad beskæringsprodukter angår fås det simpelthen ikke bedre end Felco.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering