Med den smarte 3 i 1 foderautomat til fugle har du har mulighed for at tilbyde fuglene forskellige typer foder som frø, nødder og mejsebolde fra en og samme automat. Derved kan du tiltrække mange forskellige arter til samme foderautomat.

4 fugle kan ad gangen deles om foderet. Der er plads til fuglefrø, mejsebolde og nødder, så fuglene får de bedste vilkår og muligheder med denne løsning.

Den kan hænges op med snoren, der er i toppen af foderautomaten, som giver dig en mulighed for at hænge automaten i en gren, eller hvor det ellers ønskes. Påfyldning af automaten sker ved at skrue toppen af og løfte låget, så du kan påfylde de tre beholdere. Herefter kan du nemt kan skrue låget på igen og hænge den op i haven eller ved huset.

Der anbefales løbende at rengøre foderautomaten, så der ikke går bakterier og sygdom i foderet, som kan gøre fuglene syge. Dette kan gøres ved at rengøre buret med rent vand samt feje hvor automaten har hængt.

Værd at vide om produktet

  • Udført i sortlakeret stål
  • Til nødder, mejsebolde og frø
  • Let betjening og rengøring
Specifikationer
Varenummer: TP889349
Mærke: Buzzy

Om Buzzy

Hollandske Buzzy© er synonymt med frø og haveprodukter, og er kvalitet du kan stole på - år efter år. Med Buzzy's innovative frøløsninger er du sikret gennemtestede produkter med en garanteret høj spireprocent. Ud over frø tilbyder Buzzy også dyrkningssæt og en palette af havetilbehør.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering