Pakke med spagnumfri drivhusmuld og økologisk have- og grøntsagsgødning. Alt hvad dine drivhusplanter har brug for, til en hel vækstsæson. 

GreenBio™ drivhusmuld er en premium muld, der er sammensat til dyrkning af drivhusplanter. Drivhusmulden er 100% sphagnumfri og giver tomater, peberfrugter, agurker, jordbær, vindruer og krydderurter de bedste vækstbetingelser. Mulden er dog lidt for kraftig gødet til mindre gødningskrævende planter.

Drivhusmuld 

GreenBio™ drivhusmuld indeholder næring nok til planterne i en hel sæsonen. Og derudover er den meget nem at arbejde med. Du kan plante direkte i mulden, der er klar til brug når du modtager den. Husk at vande med rigeligt vand i drivhuset - især på de varme dage! Vi anbefaler at du udskifter eller jordforbedrer jorden i dit drivhus årlig, da drivhusplanterne har en kort og intens vækstsæson.  

GreenBio™ er sphagnumfri og alle ingredienser er 100% naturlige. Fri for giftstoffer og kunstgødning. Mulden kan også bruges til dyrkning i plantekummer, højbede, plantekar og lignende. Mulden leveres i en praktisk bigbag, som indeholder 1000 liter.

Læs mere om GreenBio™ drivhusmuld

Have- og grøntsagsgødning 

Økologisk have- og grøntsagsgødning fra Farmergødning forbedrer jordens mikrobiologi og øger jordens humusindhold. Det er en rigtig god universalgødning til både blomster, stauder, frugttræer, plæner, buske og til brug i den økologiske køkkenhave. En effektiv allround gødning der kan bruges overalt i haven. Langtidsvirkende organisk gødning der giver sunde og stærke planter.

Læs mere om have- og grøntsagsgødning

Værd at vide om produktet

  • Sampak med muld og gødning
  • Økologisk all-round gødning
  • Meget gode dræningsegenskaber 
  • 100% sphagnumfri 
  • Dansk kvalitet
Specifikationer
Varenummer: 4305075-01
Mærke: GreenBio
Rumfang: 5 liter, 1000 liter

Om GreenBio

GreenBio producerer og forhandler en bred palette af kompostbaserede jord- og haveprodukter i høj kvalitet. Produkter der tager udgangspunkt i naturlige råvarer, uden giftrester, kunstgødning eller andre ukendte indholdsstoffer. Dansk kvalitet fra Nordjylland.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering