Den originale danske hækjord fra GreenBio. Hækjorden er sammensat af muld, naturgødning, kompost og bakkesand, hvilket giver en god porøs og næringsrig jord, som holder på fugtigheden og sikrer god vækst. 

GreenBio hækjord er den rigtige jord til nyplantninger af alle typer stedsegrønne og løvfældende hække, som eksempelvis buksbom, bøg, liguster, spirea, thuja og tjørn. 

Hækjorden kan både bruges som det primære vækstmedie ved at grave en rende og fylde op med hækjord omkring planternes rødder, eller som jordforbedring, hvor hækjorden iblandes den nuværende jord. Hækjorden er klar til at plante direkte i


Indhold


Harpet muld, organisk naturgødning, kompost og bakkesand. Mængde: 1.000 liter - 1 kubikmeter - ca. 1.050 kg.


Læs også: Sådan planter du hæk: Trin-for-trin
Læs også: beskæring af thuja

Værd at vide om produktet

  • Det miljøvenlige valg
  • Dansk kvalitet fra Nordjylland
  • Kæmpe udvalg i jord og muld

Specifikationer
Varenummer: 4305019
Mærke: GreenBio
Rumfang: 1000 liter

Om GreenBio

GreenBio producerer og forhandler en bred palette af kompostbaserede jord- og haveprodukter i høj kvalitet. Produkter der tager udgangspunkt i naturlige råvarer, uden giftrester, kunstgødning eller andre ukendte indholdsstoffer. Dansk kvalitet fra Nordjylland.

5 af 5 bedømmelser

(1 kundeanmeldelser)

100%

0%

0%

0%

0%


Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

16. december 2019 10.14

Bedømt af Finn Rønmark

Leveret til tiden med en flink fragtmand

Skulle plante 25 meter ny hæk og bestilte hækjord ved Haveglad. Jorden blev leveret til tiden af en meget flink fragtmand, der kørte pallerne helt ind i min indkørsel. Jeg fik dog ikke helt bestilt jord nok, så det sidste hækjord blev blandet op med mit eget jord og det fungerede fint. 5 stjerner

Fragt og levering