GreenBio Højbedsmuld er den originale danske højbedsmuld sammensat til brug i højbede og plantekasser. Højbedsmuld er et muldblanding, bestående af naturgødning, bakkesand, kompost og muld.

Blandingen af kompost og sand giver en god jordstruktur til alle højbedsplanter, og har en enestående evne til at optage vand, hvilket bevirker at vandingsbehovet nedsættes betydeligt i forhold til ren muld. Komposten der anvendes, er modnet i minimum 2 år, hvilket sikrer et ensartet, homogent produkt. 


GreenBio Højbedsmuld er særligt velegnet til nyanlægning af højbede, eller som jordforbedring af eksisterende højbed. Du kan plante direkte i mulden.


Se også vores populære tilbud på højbedspakker, som indeholder både muldjord og rammer til dine højbede.


Indhold


GreenBio højbedsmuld er fremstillet modnet kompost, bakkesand, naturgødning og muld. Mængde - 1000 liter - 1 kubikmeter - ca. 950 kg.

Få Højbedsmuld leveret i en praktisk Bigbag og undgå spild og unødigt svineri i indkørsel, på fortov og gangarealer. Vi sørger for alt det tunge besvær og sørger for levering lige til haven. Prisen er inklusive alt - også leveringen.


Læs også: Komplet guide til dit eget højbed

Specifikationer
Varenummer: 4305061
Mærke: GreenBio

Om GreenBio

GreenBio producerer og forhandler en bred palette af kompostbaserede jord- og haveprodukter i høj kvalitet. Produkter der tager udgangspunkt i naturlige råvarer, uden giftrester, kunstgødning eller andre ukendte indholdsstoffer. Dansk kvalitet fra Nordjylland.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering