Topdressing Sand er en professionel plænedress til brug på meget velplejede og tætte græsplæner samt på golfbanens greens. Det skaber en jævn overflade på plænen, og forbedrer jordkvaliteten hvis du har leret jord. 

GreenBio Topdressing Sand består af rent, hvid 0-1 mm sand uden næring. En topdressing som vi blandt andet sælger til professionelle greenkeepere.

Topdressing Sand kræver at din græsplæne er i god stand i forvejen – du får ikke et godt resultat ud af produktet, hvis din græsplæne er misplejet. Til gengæld kan GreenBio™ topdressing Sand give en i forvejen velplejet græsplæne det sidste superflotte finish. 

Hvorfor benytte Topdressing sand?

Topdressing Sand bruges til at skabe jævne flader og til at fortynde filt og organisk materiale. Derved undgåes bløde og svampede overflader, der medvirker til at fastholde forhøjede niveauer af fugtighed i jorden. 

Regelmæssig tilførsel af Topdressing Sand hjælper til at undgå lagdeling af sand og organisk materiale, der begrænser vandbevægelse, iltdiffusion og rodudvikling i græsset.

GreenBio™ - den originale danske topdressing. 

Læs også vores artikel om topdressing af græsplænen

Værd at vide om produktet

  • Professionel topdressing til velplejede plæner
  • Reducerer bløde og svampede overflader
  • Styrker rodudvikling i græsset
  • Giver bedre vandbevægelse og iltdiffusion

Specifikationer
Varenummer: 4303017
Mærke: GreenBio

Om GreenBio

GreenBio producerer og forhandler en bred palette af kompostbaserede jord- og haveprodukter i høj kvalitet. Produkter der tager udgangspunkt i naturlige råvarer, uden giftrester, kunstgødning eller andre ukendte indholdsstoffer. Dansk kvalitet fra Nordjylland.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering