GreenBio - den originale danske topdressing! GreenBio Topdressing til økologisk dyrkning er en plænedress, der giver en flot græsplæne, der effektivt undertrykker mos og skadedyr som f.eks. angreb af gåsebillelarver. Produktet er sammensat så det indeholder alt den gødning som græsset har behov for i ca. 1 år.


1 bigbag - 1000 liter - 1m3 - rækker til 150-200 m2 græsplæne - ved den anbefalede udlægning i 5 mm.
Har du store huller i plænen der skal fyldes, rækker den jo dog kortere.


Sådan gør du:


Fordel topdressing til økologisk dyrkning over græsplænen i ca. 5 mm lag - 150-200 m2 græs pr. bigbag. Dette kan gøres ved bruge pallen som bigbag'en kom på:
Vend pallen på hovedet, bind et par snore i den, så du kan trække den rundt på græsplænen og dermed fordele topdressingen.


Vi anbefaler at bruge i topdressing i et maksimalt lag på 10 mm. Bliver laget tykkere, er der risiko for at græsset ikke kan få lys eller svides.
Huller kan godt fyldes med topdressing - men har du større huller kan det være billigere at benytte harpet muldjord.


Hvor ofte skal jeg topdresse?


Vi anbefaler som tommelfingerregel at give din græsplæne topdressing hvert forår. Det sikrer plænen har den næring den skal bruge. Er din plæne hårdt ramt, så topdress den både forår og efterår.


Du kan også få lavet en gødningsplan så du kender de præcise forhold ved netop jorden under din græsplæne, og hvad den har brug for.


Er din græsplæne allerede vejens 2. flotteste, men mangler det sidste i at overgå golfbanens green, så er det GreenBio Topdressing Golf du skal bruge


Indhold


GreenBio Topdressing til økologisk dyrkning er fremstillet af naturgødning, 0-1 mm sand, kompost og vermiculite. Topdressingen er blandet og sorteret på en 6 mm. sold - som er en meget fin sortering. Mængde: 1000 liter - 1 kubikmeter - ca. 850 kg. Gødningen der er brugt i denne bigbag er godkendt til økologisk dyrkning ved Miljø- og Fødevareministeriet.


Få topdressing / plænedress, leveret i en praktisk Bigbag og undgå spild og unødigt svineri i indkørsel, på fortov og gangarealer. Prisen er inklusive alt - også leveringen.


Læs også: Topdressing for begyndere - sådan gør du.

Værd at vide om produktet

  • Det miljøvenlige valg
  • Dansk kvalitet fra Nordjylland
  • Kæmpe udvalg i jord og muld

Specifikationer
Varenummer: 4303018
Mærke: GreenBio
Rumfang: 1000 liter

Om GreenBio

GreenBio producerer og forhandler en bred palette af kompostbaserede jord- og haveprodukter i høj kvalitet. Produkter der tager udgangspunkt i naturlige råvarer, uden giftrester, kunstgødning eller andre ukendte indholdsstoffer. Dansk kvalitet fra Nordjylland.

5 af 5 bedømmelser

(2 kundeanmeldelser)

100%

0%

0%

0%

0%


Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

18. maj 2022 18.45

Bedømt af Anders

Alt som forventet, hurtig levering

Alt som forventet, hurtig levering

24. februar 2020 07.18

Bedømt af Kenn Simonia

Alletiders topdressing

Har tidligere købt øko topdressing hos et konkurrerende firma, og kvaliteten her er meget bedre. Det er en super ensartet dressing, der nok ikke kan laves bedre!

Fragt og levering