Kirkegårdsral | Køb online hos haveglad.dk

Kirkegårdsral

Kirkegårdsral er flotte, hvide perlesten der kan bruges mange forskellige steder. På gangstier, i indkørsler og i bede - hvor kirkegårdsral er blevet benyttet gennem generationer. Kirkegårdsral er meget små sten der er gravet op fra søbunden og er meget dekorative omkring for eksempel træer, buske og i krukker.

Læs mere...

2 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

2 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

Det ligger næsten i navnet. Kirkegårds sten bruges ofte som underlag på stierne ved kirker og på kirkegårde. Men heldigvis kan de smukke kirkegårds sten også bruges mange andre steder. 

Kirkegårds sten kaldes flere ting – herunder også kirkegårdsral og perlesten. Men selvom de smukke kirkegårds sten har flere navne, er resultatet altid det samme, når du lægger dem på stier, i din indkørsel, langs huset eller som et alternativ til fortov på villavejen: Det bliver et pænt og stabilt underlag med flotte nuancer, når du bruger kirkegårds sten. 

Hos haveglad.dk tilbyder vi kirkegårdsral i forskellige varianter. I vores udvalg finder du et fantastisk flot mix af hvide nuancer, men er du mere til brune nuancer i dine kirkegårds sten, tilbyder vi også dette. 

Kirkegårdsral kommer i en praktisk bigbag á 1000 kg, og vi tilbyder fri fragt, når du bestiller hos os. 

Læs mere om kirkegårds sten ved at klikke på billedet af den farvenuance, du foretrækker her på siden.