Hængestole | Køb hos haveglad.dk

Hængestole

Hvorfor nøjes med en hængekøje når du også kan få en hængestol? Hængestole i haven er fantastiske til både børn og voksen, og fås i en lang række forskellige faconer og størrelser. De flotte hængestole fra Amazonas kan bruges både udendørs og indendørs. 

Læs mere...

7 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

7 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

Der er noget virkelig beroligende og rigtig rart over at sidde i en vuggende hængstol, hvor din komfort og afslapning er i højsædet. Netop derfor vælger mange at sætte en eller flere hængestole op i haven eller ved terrassen. 

Hos haveglad.dk tilbyder vi et bredt udvalg af komfortable hængestole i forskellige størrelser, farver og materialer, så du uden besvær kan finde din næste hængestol.  

Du kan sætte hængestole op flere forskellige steder i haven, hvor de hyggelige kroge er, eller også kan du montere et par hængestole tæt på hinanden, så I kan sidde og snakke sammen, mens I slapper af i de komfortable hængestole. 

I vores udvalg af hængestole er det også muligt at købe en hængestol til børn, så de små i familien også kan nyde at sidde godt, mens de endda kan få glæde af at gynge lidt frem og tilbage.