Ridderspore er en flerårig plante, der vokser op i højden og får mange krøllede blomster, der er kronbladet. Blomsterne kan blive hvide, lyserøde, lilla og blå nuancer. Planten bliver op til 150 cm høj. 

Planten er nem at dyrke, passe og pleje. Planten trives bedst med fuld sollys eller delvis skygge. Den skal vandes jævnligt, da den ikke har godt af tørke. Du kan forlænge blomstringen ved at beskære og trimme blomsten, så de visne stilke og blomster fjernes, og blomstringen kan fortsætte.

Du kan med fordel bruge blomsten som snitblomst, og bruge de mange farverige blomster i buketter og dekorationer. Blomsten kan også bruges som prydplante i dit blomsterbed, eller som baggrundsplante i haven. 

Blomsterne indeholder pollen og nektar, hvilket er populært blandt de nyttige insekter, heriblandt bier og sommerfugle, hvilket giver dem et godt levested og fremmer biodiversiteten. Udover at insekterne kan få gavn af blomsten, så kan de omkringliggende planter også have godt af insekterne, da de også bliver bestøvet af insekterne, hvilket er med til at holde væksten hos dine andre planter i gang. Du kan derfor med god grund starte op med at dyrke ridderspore, da det gør noget godt for insekterne og dine planter.

Forspir frøene i såbakke fra marts til april, eller så direkte i blomsterbed fra maj til juli. 

Specifikationer:


Forspiring: marts - april.
Såtid: maj - juli.
Blomstring: juni - juli.
Sådybde: 0,5 cm.
Planteafstand: 3520 cm.
Rækkeafstand: 35 cm.
Indhold: ca. 0,5 g. frø. 
Etårig/Flerårig: Flerårig.

Specifikationer
Varenummer: TP15325
Mærke: Horti Tops

Om Horti Tops

Er du på jagt efter frø til blomsterbedet, højbedet eller køkkenhaven? Så er Horti-Tops vejen frem. Med over 700 forskellige typer grøntsags-, urte-, og blomsterfrø, finder du helt sikkert det du søger. Horti Tops har siden 1904 leveret spiredygtige frø til både professionelle gartnere og haveejere.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering