Dette skovjordbær er en spændende en af slagsen, da den ikke har den typiske røde farve, som jordbær normalt har. Bærrene er hvide, hvilket har den fordel, at fuglene ikke spiser dem.


Du kan sagtens dyrke skovjordbær på din terrasse, i altankassen eller i krukker, hvor planterne vil pynte med de fine hvide bær. Eller dyrk skovjordbærrene direkte i din have i en god jord som er veldrænet. Placer planterne, hvor der er sol eller lidt skygge. Derved kan du skabe et skønt bunddække med dejlige bær.


Skovjordbær yellow cream giver dejlige søde bær, som du kan spise, som de er eller bruge dem som pynt i forskellige desserter.


Så frøene indendørs fra februar ved ca. 20 grader. Derefter kan de plantes ud, når nattefrosten er væk.  give regelmæssig vanding og en let gødning. 


Ved såning strø da frøene ud og dæk dem kun lige let med jord.


Specifikationer:


Forspiring: februar - april.
Såtid: april - maj.
Høst: juni - november.
Sådybde: Strøs og tildækkes.
Planteafstand: 25 cm.
Rækkeaftand: 20 cm.
Indhold: ca. 0,25 g. frø.
Etårig/Flerårig: Flerårig.

Værd at vide om produktet

  • Høj spireprocent
  • Kvalitet siden 1904
  • Et kæmpe udvalg af frø
Specifikationer
Varenummer: TP12001
Mærke: Horti Tops

Om Horti Tops

Er du på jagt efter frø til blomsterbedet, højbedet eller køkkenhaven? Så er Horti-Tops vejen frem. Med over 700 forskellige typer grøntsags-, urte-, og blomsterfrø, finder du helt sikkert det du søger. Horti Tops har siden 1904 leveret spiredygtige frø til både professionelle gartnere og haveejere.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering