Canadian Wonder producere de velkendte røde kidneybønner, som vi ofte kender fra ikoniske retter som chili con carne og en række andre lækre mexikanske kulinariske skatte. 


Du har mulighed for at vælge, hvordan du vil spise bønnerne. Du kan lade bælgene sidde på planterne og plukke dem, når de begynder at gulne. Dette trin kræver ikke, at du venter til slutningen af sæsonen, og din plante vil fortsat producere bønner. Når du har plukket dem, kan du afskal dem og lade dem tørre natten over. Det er her, du vil opdage at bønnerne skifter fra en lyserød nuance til en dyb og rødlig farve. Nu kan du fryse dem ned og de vil være klar til at anvende.


Du kan også tørre bønnerne, hvilket giver dig mulighed for at opbevare dem på en anden måde. Hvis du vælger at tørre dem, skal du lade bælgene sidde på planten for at tørre naturligt. De tørrede bønner kan derefter opbevares i lufttætte krukker. Når du er klar til at tilberede dem, skal du blot lægge dem i blød natten over, inden du bruger dem i madlavningen.


Canadian Wonder kan også spises som friske, kogte, grønne bønner. Alt, hvad du skal gøre, er at plukke dem, når de er helt unge.


Du kan læse mere om hvordan du dyrker bønner her: Sådan dyrker du bønner.


Specifikationer:
Såtid: maj - juli.
Høst: juni - september.
Sådybde: 3 cm.
Planteafstand: 40 cm.
Rækkeafstand: 40 cm.
Indhold: ca. 15 g. frø.
Etårig/Flerårig: Etårig.

Værd at vide om produktet

  • Høj spireprocent
  • Kvalitet siden 1904
  • Et kæmpe udvalg af frø
Specifikationer
Varenummer: TP132535
Mærke: Horti Tops

Om Horti Tops

Er du på jagt efter frø til blomsterbedet, højbedet eller køkkenhaven? Så er Horti-Tops vejen frem. Med over 700 forskellige typer grøntsags-, urte-, og blomsterfrø, finder du helt sikkert det du søger. Horti Tops har siden 1904 leveret spiredygtige frø til både professionelle gartnere og haveejere.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering