Rosenkål Cripus F1 er en tidlig sort, som er robust overfor sygdomme. De små tætpakkede og kompakte kålhoveder har en rigtig god smag, og er samtidig meget næringsrige.


De dejlige rosenkål kan høstes hele vinteren, fordi de tåler frost og sne. Faktisk gør frost dem endnu mere lækre.


Tidligere var der en myte om, at rosenkål ikke smagte godt, men det var ofte fordi, de blev kogt for længe. Du kan bruge dem i salater, koge dem, stege dem. I dag findes der mange skønne og spændende opskrifter på rosenkål som virkelig er værd at dykke ned i.


For at dyrke rosenkål med succes, kan du begynde med at spire frøene i februar og plante dem ud omkring starten af april. Hold dem adskilt med omkring 60 cm mellem rækkerne og planterne. Husk at give planterne vand i tørre perioder, og brug gødning i vækstsæsonen. Du kan beskytte dem mod skadedyr ved at bruge et insektnet.


Læs mere: Dyrkningsguide - Sådan dyrker du kål i køkkenhaven.


Specifikationer:


Såtid: februar - april.
Høst: november - februar.
Sådybde: 1 cm.
Planteafstand 60 cm.
Rækkeafstand: 60 cm.
Indhold: ca. 25  frø.
Etårig/Flerårig: Etårig.

Værd at vide om produktet

  • Høj spireprocent
  • Kvalitet siden 1904
  • Et kæmpe udvalg af frø
Specifikationer
Varenummer: TP12354
Mærke: Horti Tops

Om Horti Tops

Er du på jagt efter frø til blomsterbedet, højbedet eller køkkenhaven? Så er Horti-Tops vejen frem. Med over 700 forskellige typer grøntsags-, urte-, og blomsterfrø, finder du helt sikkert det du søger. Horti Tops har siden 1904 leveret spiredygtige frø til både professionelle gartnere og haveejere.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering