HORTUS "UFO" Lofthængt Infrarød Terrassevarmer, som kombinerer et smart design, der er ideelt til montering over bordet på terassen.  

Den er udstyret med et kraftfuldt 2000W infrarødt halogenrør, der er energieffektiv og konvertere 80 % af energien til varme, hvor der er maksimal udnyttelse af hver watt. Derudover er terrassevarmeren udstyret med et indbygget LED-lys, der tilføjer en subtil belysning til dit udendørs rum og skaber en behagelig atmosfære.


Betjeningen af terrassevarmeren er enkel og brugervenlig med en soft-touch tænd/sluk-knap. Du kan let justere varmeniveauet og tænde eller slukke varmeren efter behov, så du altid har fuld kontrol over din komfort. Der medfølger en fjernbetjening, så du kan styre varmeren, uden at skulle rejse dig fra din plads. 

Terrassevarmeren er designet til at imødekomme høje sikkerhedsstandarder og er godkendt til vådrum og udendørs brug. Produktet er testet til at være støv- og spuletæt, hvilket giver dig tryghed og fleksibilitet til at placere varmeren i forskellige miljøer, uden den går i stykker.

Med sin unikke kombination af stilfuldt design og imponerende funktioner vil den skabe en behagelig og stemningsfuld atmosfære for dig og dine gæster.

Specifikationer:
Type : Hængemodel
Rørtype: Halogen clear glare
Tilbehør: Fjernbetjening
Materiale : Aluminium
Effekt : 2000W
Energiudnyttelse: 80%
Opstartstid : 2 sek.
Rækkevidde : Ø5 meter
Højde : Monteres min. 180 cm over jord, Bredde : Ø45 cm
Lysreduktion: 80%
IP-klasse : IP45
Godkendelser : CE, LVD & EMC.
Strømkilde: 230V - 50Hz - inkl. ledning på 180 cm
Funktionstid ca. 5000 timer
Anvendelse: Indendørs og udendørs 

Specifikationer
Varenummer: NSH211-315
Mærke: Hortus
Farve: Sort

Om Hortus

Hortus er producent af produkter til haven. Hortus betyder nemlig "have" på latin, hvilket passer perfekt til deres ønske om at lave design og kvalitetsprodukter til netop haven. Hortus sortiment består blandt andet af hegn i forskellige materialer, såsom træ, komposit, glas og metal og elektriske terrasevarmere i forskellige kvaliteter til terassen, loft og væg. 

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering