Bønnesorten Argus producerer særligt lange bønner på ca. 18 cm. De har en lækker smag og saftighed. De er søde og sprøde og egner sig perfekt til brug i salater. Derudover kan de sagtens bruges i en lang række retter, herunder supper, gryderetter og wokretter. Bønnerne kan også dampes eller ristes som et sundt og velsmagende ekstra tilbehør til din mad.


Argus har også den fordel, at den har en relativt kort vækstcyklus. Du kan forvente at begynde at høste bønner omkring 50-60 dage efter såning. Du har derfor mulighed for, at nyde din høst relativt tidligt på sæsonen.


Denne bønnesort er en buskbønne, hvilket betyder, at de ikke kræver støtte i form af stave eller hegn, som nogle klatrende bønnesorter gør. Dette gør den nemmere at håndtere, og samtidig er den ikke så pladskrævende.


Ønsker du at vide mere om dyrkning af bønner så læs mere her: Sådan dyrker du bønner.


Specifikationer:
Forspiring: april - maj.
Såtid: maj - juli.
Høst: juli - oktober.
Sådybde: 3 cm.
Planteafstand: 10 cm.
Rækkeafstand: 50 cm.
Indhold: ca. 15 g. frø.
Etårig/Flerårig: Etårig.

Værd at vide om produktet

  • Høj spireprocent
  • Kvalitet siden 1904
  • Et kæmpe udvalg af frø
Specifikationer
Varenummer: TP131580
Mærke: Horti Tops

Om Horti Tops

Er du på jagt efter frø til blomsterbedet, højbedet eller køkkenhaven? Så er Horti-Tops vejen frem. Med over 700 forskellige typer grøntsags-, urte-, og blomsterfrø, finder du helt sikkert det du søger. Horti Tops har siden 1904 leveret spiredygtige frø til både professionelle gartnere og haveejere.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering