Brown Dutch bønner har dobbelt anvendelse, da de kan spises friske, når de er i deres unge bælge. Den friske bønne giver dig mulighed for at nyde den saftige tekstur og søde smag, der kendetegner Brown Dutch bønner. De kan bl.a. bruges i salater eller gryderetter.


Bønnerne kan også tørres og opbevares til senere brug. Når bælgene ændrer sig til en gyldenfarve, er de klar til høst. Du kan derefter lade dem tørre naturligt enten i skyggen eller indendørs. Når de er ordentligt tørre, kan de opbevares i lufttætte krukker eller beholdere, hvilket gør det nemt at bevare deres smag og næringsværdi i lang tid.


Når du skal tilberede de tørrede bønner, er det vigtigt at lægge dem i blød natten over. Det gør bønnerne mere møre og lette at tilberede. Derefter kan de koges eller tilberedes på forskellige måder i dine yndlingsretter.


Brown Dutch bønner er en grøntsag, der giver dig mulighed for at nyde deres friske smag eller bevare dem til senere brug som tørrede bønner. Uanset hvilken form du vælger, vil du blive glædeligt overrasket over den lækre smag og alsidighed.


Læs mere om hvordan du dyrker bønner: Sådan dyrker du bønner.


Specifikationer:
Såtid: maj - juni.
Høst: august - september.
Sådybde: 3 cm.
Planteafstand: 10 cm.
Rækkeafstand: 50 cm.
Indhold: ca. 25 g. frø.
Etårig/Flerårig: Etårig.

Værd at vide om produktet

  • Høj spireprocent
  • Kvalitet siden 1904
  • Et kæmpe udvalg af frø
Specifikationer
Varenummer: TP132500
Mærke: Horti Tops

Om Horti Tops

Er du på jagt efter frø til blomsterbedet, højbedet eller køkkenhaven? Så er Horti-Tops vejen frem. Med over 700 forskellige typer grøntsags-, urte-, og blomsterfrø, finder du helt sikkert det du søger. Horti Tops har siden 1904 leveret spiredygtige frø til både professionelle gartnere og haveejere.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering