Den originale biologiske Kakao-Flis® - topkvalitet i mere end 30 år! Kakao-flis består af de lette sprøde skaller fra kakaobønner, der her i landet bruges til fremstilling af chokolade. 

Kakao-flis kan bruges overalt i haven som dækmateriale og du undgår hermed brugen af kemikalier. Kakao-flis indeholder naturlige næringstoffer, der øger jordens humusindhold, forhindrer ukrudt, holder på jordens varme og øger beskyttelsen mod frost.

Kakao-Flis hæmmer dræbersnegle

Flisen indeholder naturligt forekommende koffein og Theobromin, som virker som gift overfor snegle, myrer, biller mv. Du behøver blot at udlægge et tyndt lag Kakao-Flis (ca. 3 cm) i dine bede, for at undgå at sneglene lægger æg der. Dræber-snegle lægger æg fra september til november måned.

Ved vanding fremkommer en naturlig lim som binder skallerne sammen til en let porøs skorpe, der modstår blæst. Skorpen forhindrer lyset i at trænge ned til de spirende ukrudtsfrø. Bør opbevares tørt.

Dosering

Til dekoration anbefales en lagtykkelse på ca. 3 cm. (bør  efterfyldes hvert år.) Ved mere effektiv ukrudtsbekæmpelse anbefales en lagtykkelse på mindst 5 cm. - nedbrydes med ca. 1-2 cm pr. år. 1500 ltr. rækker til ca. 30 m2 v. lagtykkelse på 5 cm.

Bemærk at der i varme fugtige perioder kan forekomme en uskadelig skimmelsvamp som forsvinder igen. I perioder med ekstremt meget nedbør kan Kakao-flis miste sin bindingsevne. Prisen er inklusive alt - også leveringen.


Læs mere om brug af kakao-flis her.

Værd at vide om produktet

  • Den originale Kakao-Flis®
  • Hæmmer dræbersnegle og forhindrer ukrudt
  • Holder på fugt
  • Undgå kemikalier i haven
Specifikationer
Varenummer: 4507014
Mærke: Biologisk Kakao-Flis
Rumfang: 1500 liter

Om Biologisk Kakao-Flis

Kakao-Flis® er et overskudsprodukt fra chokoladefremstilling, hvor indholdet af kakaobønnen bliver til chokolade og skallerne bliver til Kakao-Flis®. Skallerne indeholder naturlige næringsstoffer, øger jordens humusindhold, beskytter mod frost, god til surbundsplanter, ligger fast på skråninger og er meget dekorativ. Flisen er effektiv mod ukrudt og dræbersnegle. Kakao-flis er desuden godt under roser, da den ikke indeholder harpiks.

4.5 af 5 bedømmelser

(2 kundeanmeldelser)

50%

50%

0%

0%

0%


Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

7. juni 2024 12.37

Bedømt af John Skov

Godt produkt

Lagde kakaoflis ud i mine 2 bede sidste år, og det har virkeligt gjort en forskel. Der er virkelig kommet gang i plantevæksten! Jeg var nervøs for om mine forårsløg kunne komme op gennem skallerne men det var ikke noget problem.

27. april 2017 10.35

Bedømt af leif Zimsen

kakao flis er en pryd for haven.

hej, alle roser det flotte resultat nå de går forbi haven..

Fragt og levering