Land fire bålstedet til Land Modern plantekassesystemet, er et skræddersyet system der passer til de mange land plantekasser, så du nemt kan kombinere og skabe det hyggelige miljø som du drømmer om. 


Dette åbner op for endnu flere muligheder for at skabe stemningsfulde udendørsområder med grønne afskærmninger, komfortable siddepladser og et elegant og praktisk bålsted.


Det er muligt at tilkøbe både grillrist og stegeplade, så bålfadet nemt kan transformeres til en grill, så du kan tilberede alle sommerens yndlingsretter direkte ved bålstedet. 


Bålstedet er konstrueret af solidt 2 mm Cortenstål og leveres med en matchende ramme fremstillet af samme materiale, som det sikkert hviler på.


OBS: Bålfadet vil først få sin unikke rust farve efter den har stået i noget tid udendørs. 

Specifikationer
Varenummer: LH981
Mærke: Land
Størrelse: 80 x 80 cm, 80 x 80 cm - Med ben, 80 x 80 cm - Med hjul

Om Land

Danske Land Højbede arbejder med flere materialer - ubehandlet råjern, der bliver flot rusten, træ og galvaniseret stål, der står med sin gråmelerede matte glans. Hvad der er flottest, det er op til dig, men begge varianter er fremstillet i et enkelt og funktionelt design. Du kan købe højbedene i færdige mål, eller du kan selv sammensætte højbedet i den længde, du skal bruge.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering