Land Fire grillriste der passer til bålfadet i samme serie. Med grillristen kan du nemt forvandle dit bålsted til en grill, så du kan lave dine yndlings grillretter direkte på bålet.  


Grillresten er fremstillet af solid tråd lavet af ubehandlet kulstofstål. Selve rammen er lave af 6 mm tyk tråd, hvor ribbene er i 4 mm tråd, så du har dig det bedste produkt i den bedst kvalitet. 


Risten er tilgængelig i to størrelser: 28×56 cm, der passer til det 60×60 cm store bålfad, og 38×76 cm, der passer til det 80×80 cm store bålfad.


Dette giver mulighed for at have to riste samtidig - eller en rist og en stegeplade - på bålfadet. Du kan også vælge at bruge bålfadet uden rist eller med kun en enkelt rist eller stegeplade efter behov.


Før brug, rengør stegepladen omhyggeligt og påfør et tyndt lag madolie. Efter afkøling skal pladen rengøres med en palet og en stålbørste eller ståluld, smøres igen med madolie og opbevares tørt indtil næste anvendelse.

Specifikationer
Varenummer: LH996
Mærke: Land
Størrelse: 28 x 56 cm, 38 x 76 cm

Om Land

Danske Land Højbede arbejder med flere materialer - ubehandlet råjern, der bliver flot rusten, træ og galvaniseret stål, der står med sin gråmelerede matte glans. Hvad der er flottest, det er op til dig, men begge varianter er fremstillet i et enkelt og funktionelt design. Du kan købe højbedene i færdige mål, eller du kan selv sammensætte højbedet i den længde, du skal bruge.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering