Land Modern Slim den elegante smalle variant af de populære Land Modern plantekummer.

Plantekassen har ekstra slanke gavle, der samtidig strækker sig i højden. Dette unikke designvalg tjener som både en visuel og funktionel forstærkning, da de fungerer som stabile ben under blomsterkummen.

Målrettet med et format på 30 x 120 cm og en højde på 60 cm, hvoraf 20 cm udgør ben og 40 cm giver plads til jord, skaber Land Modern Slim en harmonisk balance mellem form og funktion.

Udført i 2 mm galvaniseret stål, bevarer Land Modern Slim den karakteristiske grå metalfarve, der tilføjer et moderne touch til enhver omgivelse.

Denne høje og slanke plantekumme er skabt med fokus på mangfoldige anvendelser. Fra charmerende cafémiljøer til indbydende restauranter og selv de mest begrænsede altaner og terrasser, hvor pladsen er en luksus. Land Modern Slim er skræddersyet til at tilføje en elegant afskærmning, der samtidig skaber en hyggelig atmosfære.Specifikationer
Varenummer: LH802-3
Mærke: Land

Om Land

Danske Land Højbede arbejder med flere materialer - ubehandlet råjern, der bliver flot rusten, træ og galvaniseret stål, der står med sin gråmelerede matte glans. Hvad der er flottest, det er op til dig, men begge varianter er fremstillet i et enkelt og funktionelt design. Du kan købe højbedene i færdige mål, eller du kan selv sammensætte højbedet i den længde, du skal bruge.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering