Masterline er Turfline's professionelle serie til brugsplæne - de græsfrø som gartnere, anlægsgartnere osv. bruger. Med Masterline Prodana får du en smuk, robust og lavtvoksende plæne, der er slidstærk og som kan klare almindelig boldspil og leg.

Sorterne i Masterline Prodana er tætte sorter med lav tilvækst, og giver derfor færre klipninger. Typisk kan du spare 30% af klipningerne. Frøene er hurtigspirende. Tilsæt gerne gødning inden såning, så græsfrøene bedre kan etablere sig. Så frøene i ca. ½ cm´s dybde, og vent med at vande indtil græsset er spiret frem. Du kan begynde at klippe græsset når det har nået en højde på ca. 5-7 cm.

Ønsker du en prydplæne med dekorationsgræs, der kan klippes lav og tæt, anbefaler vi Turfline Fairway.

Vejledende mængde: 3kg græsfrø pr. 100 m2


%ArtLatinsk navnSort

10


8


2


Alm. rajgræsLolium perenne

Monroe S


Greenway S


Clementine S15


10


Rødsvingel u.udløbereFestuca commutata

Greensleeves S


Capriccio S


25Rødsvingel k. udløbereFestuca trichophyllaCezanne S

20


10


EngrapgræsPoa pratensis

Miracle S


Yvette S


Hvorfor spirer mine græsfrø ikke?


Vejret spiller en stor rolle i etableringen af en græsplæne. Græsfrø kræver både varme og fugtighed for at spire, og begge dele skal være til stede på samme tid. Er foråret koldt og tørt, vil der gå længere tid, inden der kommer gang i spiringen.

Det kan ikke anbefales at begynde at vande selv. Det kræver store mængder vand, ca. hvad der svarer til 15-20 mm nedbør pr. vanding. Er temperaturen stadig i den lave ende, har vandingen ikke den effekt som man ønskede.

Læs også: vanding af græsplæne

Værd at vide om produktet

  • Hurtig fremspiring
  • Langsom vækst - færre klipninger
  • Tåler lav klippehøjde
  • En tæt og ensartet græsplæne
Specifikationer
Varenummer: DLF403ML1013C1
Mærke: Masterline

Om Masterline

Masterline tilbyder specialudviklede græsblandinger, skabt med nøje udvalgte varianter for at opfylde behovene på steder som golfbaner, stadioner og parker. Blandingerne, der indeholder sorter af høj kvalitet med fine blade og kompakt vækst, er sammensat af to forskellige varianter af hver græsart for at sikre optimal ydeevne og tilpasningsevne til lokale forhold.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering