Skal dit legeudstyr stå sikkert og stabilt i haven så er jordankere uundværlige. Med jordankere kan du nemt og hurtigt forankre legeudstyret solidt i jorden, så det ikke vipper eller flytter sig under legen.

Jordankere leveres komplet med alt, hvad du har brug for: skrue, planskive og sikkerhedshætte. Det betyder, at du får alt det nødvendige udstyr til at installere jordankerne problemfrit.

Med en længde på 32 cm giver jordankere dig den nødvendige stabilitet til at sikre, at dit legeudstyr står fast, selv under vild leg og aktivitet.

Uanset om det er en gynge eller et legetårn, så kan jordankere bruges til at sikre, at dit legeudstyr står solidt og sikkert i haven, så både børn og voksne kan nyde legen uden bekymringer.

Specifikationer: 

  • Længde: 32 cm.
  • Leveres komplet inkl. skrue, planskive og sikkerhedshætte.
  • Materiale: Metal.

Værd at vide om produktet

  • Sikrer legeudstyrets stabilitet og sikkerhed i haven
  • Velegnet til forskellige typer legeudstyr
  • Komplet sæt med skrue, planskive og sikkerhedshætte inkluderet
Specifikationer
Varenummer: NSH805-439
Mærke: NORDIC PLAY Active
Farve: Grå

Om NORDIC PLAY Active

Nordic Play Active sætter fokus på at kombinere læringsproces, styrkelse af motorikken, legeværdi, kvalitet og underholdning i et produkt. Egnet til børn i alderen 0-12 år. Alle produkter er selvfølgelig CE mærkede og godkendt iht. EN71. Endvidere er størstedelen af produkterne i træ produceret af FSC®certificeret træ. Et sikkert valg af udendørs leg til dit barn. 

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering