Stor kvalitets sandkasse fra Nordic Play i ubehandlet lærketræ, der indbyder til mange sjove udendørstimer med sandleg, sandslotte og sandkager. Inkl. sort sandkassenet. Sandkassen er med målene 150 x 150 cm lidt større end traditionelle sandkasser, og det betyder ekstra god plads til udfoldelse, så flere børn kan lege sammen på samme tid eller tage forældrene med i legen.


Sandkassen er fremstillet i ubehandlet FSC certificeret lærketræ, der er fri for skadelige stoffer. Det betyder også, at når børnene er blevet for store eller har mistet interessen for leg i sandet, kan sandkassen let omdannes til et fint højbed, urtehave eller blomsterbed.


Inkl. sandkassenet
Det smarte sandkassenet bruges til at overdække sandkassen. Hermed undgår du at din sandkasse bliver fyldt med skidt og blade. Maskestørrelse 3 x 4 mm. Inkl. elastikbånd og 4 pløkstropper.


Behold det naturlige trælook eller mal selv sandkassen
Sandkassen er lavet i ubehandlet lærketræ, men du har naturligvis mulighed for selv at male sandkassen i lige den farve du ønsker. Da der i sagens natur skal leges i sandkassen anbefaler vi vandbaseret maling. Nordic Play sandkassen leveres usamlet men med en udførlig samlevejledning.


Vær opmærksom på at lærketræ lettere slår revner end andre træsorter. Der kan derfor forekomme revner i træet - også kaldet vindridser.


Produktinformationer


Højde 25 cm
Længde 150 cm
Bredde 150 cm

Specifikationer
Varenummer: NSH805-702-1
Mærke: Nordic Play
Farve: Natur, Sort

Om Nordic Play

Nordic Play Active sætter fokus på at kombinere læringsproces, styrkelse af motorikken, legeværdi, kvalitet og underholdning i et produkt. Egnet til børn i alderen 0-12 år. Alle produkter er selvfølgelig CE mærkede og godkendt iht. EN71. Endvidere er størstedelen af produkterne i træ produceret af FSC®certificeret træ. Et sikkert valg af udendørs leg til dit barn. 

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering