Stor kvalitets sandkasse fra Nordic Play i ubehandlet lærketræ, der indbyder til mange sjove udendørstimer med sandleg, sandslotte og sandkager. 

Sandkassen er med målene 150 x 150 cm lidt større end traditionelle sandkasser, og det betyder ekstra god plads til udfoldelse, så flere børn kan lege sammen på samme tid eller tage forældrene med i legen.

Sandkassen er fremstillet i ubehandlet FSC certificeret lærketræ, der er fri for skadelige stoffer. Det betyder også, at når børnene er blevet for store eller har mistet interessen for leg i sandet, kan sandkassen let omdannes til et fint højbed, urtehave eller blomsterbed.

Behold det naturlige trælook eller mal selv sandkassen
Sandkassen er lavet i ubehandlet lærketræ, men du har naturligvis mulighed for selv at male sandkassen i lige den farve du ønsker. Da der i sagens natur skal leges i sandkassen anbefaler vi vandbaseret maling. Nordic Play sandkassen leveres usamlet men med en udførlig samlevejledning.

Bemærk at der kan derfor forekomme naturlige revner i lærketræet - også kaldet vindridser.

Specifikationer

Højde: 25 cm
Længde: 150 cm
Bredde: 150 cm
Ubehandlet FSC® certificeret træ

Værd at vide om produktet

  • Ubehandlet FSC® lærketræ
  • Lidt større en typiske sandkasser
  • CE-godkendt

Specifikationer
Varenummer: NSH805-702
Mærke: NORDIC PLAY Active

Om NORDIC PLAY Active

Nordic Play Active sætter fokus på at kombinere læringsproces, styrkelse af motorikken, legeværdi, kvalitet og underholdning i et produkt. Egnet til børn i alderen 0-12 år. Alle produkter er selvfølgelig CE mærkede og godkendt iht. EN71. Endvidere er størstedelen af produkterne i træ produceret af FSC®certificeret træ. Et sikkert valg af udendørs leg til dit barn. 

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering