FROST" serien præsenterer et PVC-juletræ dækket med sne og ekstra grene, hvilket giver træet en tæt struktur. Træet har 240 stk. LED lys monteret på grenene, og toppen er stabil, så stjernen nemt kan fastgøres. 


Leveres med metalfod og kan foldes sammen ved 230V strømforsyning. Opsætning og nedpakning er enkelt og hurtig. Ledningens længde er på 3 m.  


Træet anbefales kun til indendørs brug. Det er allergivenligt og fælder ikke som naturlige juletræer. Undgå besværet med at køre på genbrugsstationen efter jul, da dette kunstige træ kan bruges år efter år.


Med et kunstigt juletræ behøver du heller ikke bekymre dig om skovflåter og andre insekter, der normalt kan gemme sig i et traditionelt juletræ.


Specifikationer:


Type : Juletræ kunstig. 
Materialer : PVC. Brand hæmmende.
Højde : 180 cm
Bredde : 118 cm
PVC gran kviste: 955 stk.
Lyskilde: LED - 230V
Antal LED lys: 240 stk.
Godkendelser/test : CE, RoHS, EN71-2, EMC, REACH

Værd at vide om produktet

  • Skøn julestemning til huset
  • Brug igen - år efter år
  • God kvalitet - mange fine detaljer
Specifikationer
Varenummer: NSH780-162
Mærke: NORDIC WINTER
Farve: Grøn/hvid

Om NORDIC WINTER

Nordic Play Active sætter fokus på at kombinere læringsproces, styrkelse af motorikken, legeværdi, kvalitet og underholdning i et produkt. Egnet til børn i alderen 0-12 år. Alle produkter er selvfølgelig CE mærkede og godkendt iht. EN71. Endvidere er størstedelen af produkterne i træ produceret af FSC®certificeret træ. Et sikkert valg af udendørs leg til dit barn. 

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering