PLUS CUBIC brændely, løser dit problem med opbevaring af brænde, og så står den flot og lidt rå uanset, hvor du placerer den i din have.

Brændedepotet står skarpt i den klassiske sorte CUBIC serie med flotte rå hjørnesamlinger i varmegalvaniseret stål. Med til brændedepotet hører også en hylde, hvor du kan sætte tilbehør til brændet, kasser til opbevaring, urtepotter, mindre haveredskaber osv.

Med PLUS CUBIC brændely kan du også skabe et flot udekøkkenmiljø eller grillplads, så du vil få endnu flere dejlige timer i din have. Her kan du samle alt, hvad du skal bruge til udekøkkenet eller grillpladsen. Den medfølgende hylde giver også god plads til opbevaring.

Brændedepotet har stolper fremstillet i FSC-mærket fyrretræ. Den leveres med det lette stilrene Tokyo-hegn (70% FSC Mix), som giver luft omkring brændet eller læ til dit udekøkken. Hele brændelyet er grundmalet og trykimprægneret.

Til slutbehandling anbefales: PLUS colour lasur-farve sort

Du skal være opmærksom på at tagløsningen IKKE medfølger.

Til taget skal du bruge: krydsfinérplade 122x244 cm (BxL), sternbrædder 20x120x250 cm og tagpap. Det hele kan købes i trælast/byggemarked.

Specifikationer
Varenummer: PL179053-15
Mærke: Plus
Farve: Grundmalet sort

Om Plus

PLUS er et dansk firma kendt for sit unikke, danske design inden for haveindretning og udemiljø. PLUS tilbyder hegn, møbler, legeredskaber og øvrige produkter til indretning af haven og terrassen. Alt træ er FSC®-certificeret*, og når virksomheden bruger trykimprægneret træ, er det altid efter danske miljøstandarder. 

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering