Nu har du mulighed for at komme tæt på det rå og helt unikke tralledesign.

Denne PLUS Rustik Trallebænk Classic er lavet i genbrugstraller fra bl.a. stilladser. Da der her er tale om genbrug, er det et helt unik eksemplar du får - hver gang. 

Et Trallebord Rustik Classic (18553-1) passer perfekt til denne bænk og dermed kan du blive ejer af et rigtig flot havesæt, der vil passe perfekt i en herlig hjørne af haven, på terrassen eller på din altan.

Da der her er tale om genbrug, er det en god ide, at vaske bænken grundigt af i sæbevand. Bænken er trykimprægneret, og derfor vil vi anbefale, at den kun bruges udendørs.

Bænken leveres usamlet, men med forboring, skruer og beslag. Du kan også opleve at der er mindre revner i træet, men det har ingen indflydelse på holdbarheden.
Specifikationer
Varenummer: PL18552-1
Mærke: Plus
Farve: Ubehandlet

Om Plus

PLUS er et dansk firma kendt for sit unikke, danske design inden for haveindretning og udemiljø. PLUS tilbyder hegn, møbler, legeredskaber og øvrige produkter til indretning af haven og terrassen. Alt træ er FSC®-certificeret*, og når virksomheden bruger trykimprægneret træ, er det altid efter danske miljøstandarder. 

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering