Plomyk er en majssort, som især vil glæde børn. Du kan faktisk lave lækre popcorn med de tørrede korn. Forestil dig at servere hjemmedyrkede popcorn til din fest eller filmaften. Prøv også at lave din egen karamel med lidt havsalt og hæld det forsigtigt over popcornene, eller hold det simpelt og drys lidt salt over de stadig varme popcorn.


Sørg for at så popcorn-majs på det rigtige tidspunkt, når jorden er blevet varm, og risikoen for frost er overstået. Du kan så frøene på friland. Majs har brug for plads og bør plantes i blokke for at sikre en ordentlig bestøvning.


For at opnå sunde planter og en god høst er det vigtigt med regelmæssig vanding og gødning


Høst kolberne i august - september, inden de skifter farve til gul, og lad dem tørre (eventuelt hængt op på en snor) i et tørt og godt ventileret rum. 


Specifikationer:


Såtid: maj - juni. 
Høst: august - september. 
Sådybde: 3-4 cm.  
Planteafstand: 80 cm. 
Rækkeafstand: 40 cm.  
Indhold: ca. 5 g. frø. 
Etårig/Flerårig: Etårig. 

Værd at vide om produktet

  • Høj spireprocent
  • Kvalitet siden 1904
  • Et kæmpe udvalg af frø
Specifikationer
Varenummer: TP12424
Mærke: Horti Tops

Om Horti Tops

Er du på jagt efter frø til blomsterbedet, højbedet eller køkkenhaven? Så er Horti-Tops vejen frem. Med over 700 forskellige typer grøntsags-, urte-, og blomsterfrø, finder du helt sikkert det du søger. Horti Tops har siden 1904 leveret spiredygtige frø til både professionelle gartnere og haveejere.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering