Vandingsposen i PE-materiale er et godt valg, der både er budgetvenligt og en sikker vandingsmetode. Det er måske ikke så kraftigt som PVC, men det holder stadig godt, selv når vejret er udfordrende.

Du kan bruge posen fra maj til oktober i de første to år efter, du har plantet træerne. For at undgå frostskader er det en god idé at tage posen ind i de kolde måneder, især hvis træet er plantet om efteråret.

Med vandingsposen får du en professionel og effektiv løsning til at holde dine træer sunde og stærke. Den hjælper med at skabe et robust rodsystem, hvilket giver træet optimale vækstbetingelser.

Posen er designet til at afgive vand langsomt over cirka 8 timer, hvilket sikrer, at dine træer får den rette mængde vand.

Desuden kan du tilføre flydende gødning via vandingsposen, hvilket giver dine træer ekstra næring. Fordampning reduceres effektivt, og med den enkle montering og påfyldning er vandingsposen en praktisk og god løsning til din have.

Det er nemt at montere vandingsposen. Fold posens sider omkring træet, lyn den sammen, og fyld posen op ¼ med vand. Løft i stropperne for at hænge den op, inden du fylder den helt op.

Specifikationer:

  • Højde: 91 cm.
  • Bredde: 87 cm.
  • Kan indeholde 75 liter.
  • Tømmes på ca. 8 timer.
  • Farve: Mørkegrøn.

Værd at vide om produktet

  • Sikrer jævn og stabil vanding til dine træer
  • Fremmer en sund vækst og udvikling af træerne
  • Reducerer fordampningen af vandet
Specifikationer
Varenummer: NSH211-800
Mærke: Hortus
Farve: Grøn

Om Hortus

Hortus er producent af produkter til haven. Hortus betyder nemlig "have" på latin, hvilket passer perfekt til deres ønske om at lave design og kvalitetsprodukter til netop haven. Hortus sortiment består blandt andet af hegn i forskellige materialer, såsom træ, komposit, glas og metal og elektriske terrasevarmere i forskellige kvaliteter til terassen, loft og væg. 

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering