Denne beskæringspakke består af Felco 160 s og Felco 702 beskæringshandsker. Felco 160 s er en beskæresaks der er tilpasset til mindre hænder (handskestørrelse 7-9). Saksen er produceret i Schweiz og er indbegrebet af kvalitet, da håndtaget er lavet af glasfiberkomposit og et skråtstillet skærehoved, hvor saftrillen hindrer at klingen sætter sig fast og forbedre skæreoplevelsen. 

Saksen kan skære grene op til 20 mm i diameter. Du kan skifte alle delene på Felco 160 s, så du har et langtidsholdbart produkt. 

Du kan læse meget mere om Felco 160 s lige her:

Felco 702 beskærehandske er en solid handske, hvis formål er at bruge som beskyttelse ved intensiv brug. Handsken er med læderforstærkninger ved håndfladen og fingrene, så du er ekstra beskyttet. Håndryggen er foret og udført i spandex, der gør handsken stræk- og åndbart. Dette gør handsken behagelig at have på, imens du er godt beskyttet under skæringen.   

Du kan læse meget mere om Felco 702 lige her:

Felco er gartnernes foretrukne valg og efter vores mening det absolut bedste på markedet indenfor beskæring og tilbehør! 

Værd at vide om produktet

  • Sampak med saks og handske
  • Velegnet til større hænder
  • 100% phthalatfri
  • Topkvalitet fra Felco
Specifikationer
Varenummer: SN05398-1
Mærke: Felco
Hånd: Højre
Håndstørrelse: Lille
Længde: 150-200 mm
Skærediameter: 0-20 mm

Om Felco

Schweiziske Felco har produceret produkter til beskæring i absolut højeste kvalitet siden 1948. Felco’s produkter er kendt for deres store holdbarhed og mange innovative løsninger. Flere af produkterne har livstidsgaranti, og du har altid mulighed for at få reservedele hvis uheldet skulle være ude. Felco laver produkter til både det professionelle marked og til private. Hvad beskæringsprodukter angår fås det simpelthen ikke bedre end Felco.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering