Beskæringspakke bestående af Felco 160 s og Felco 910 hylster. Felco 160 s er en beskæresaks der er tilpasset til mindre hænder (handskestørrelse 7-9). Saksen er produceret i Schweiz og er indbegrebet af kvalitet, da håndtaget er lavet af glasfiberkomposit og et skråtstillet skærehoved, hvor saftrillen hindrer at klingen sætter sig fast og forbedre skæreoplevelsen. Beskæresaksen kan skære grene op til 20 mm i diameter.

Du kan læse meget mere om Felco 160 s lige her: 

Felco 910 hylster til beskæresakse er fremstillet af læder og passer til alle Felco beskæresakse. Hylsteret kan monteres i bæltet, ved hjælp af metalklemmen på bagsiden af hylsteret. Når du tager hylsteret i brug første gang, så vil det føles meget stramt, hvor hylsteret efter brug vil ændre sig og tilpasse sig værktøjet.  

Du kan læse mere om Felco 910 lige her:

Felco er gartnernes foretrukne valg og efter vores mening det absolut bedste på markedet indenfor beskæring og tilbehør. Læs også: Beskæresaks

Værd at vide om produktet

  • Sampak med saks og hylster
  • 100% ftalatfrit
  • Hylster i kraftigt læder
  • Topkvalitet fra Felco
Specifikationer
Varenummer: SN06105
Mærke: Felco
Hånd: Højre
Håndstørrelse: Lille
Længde: 150-200 mm
Skærediameter: 0-20 mm

Om Felco

Schweiziske Felco har produceret produkter til beskæring i absolut højeste kvalitet siden 1948. Felco’s produkter er kendt for deres store holdbarhed og mange innovative løsninger. Flere af produkterne har livstidsgaranti, og du har altid mulighed for at få reservedele hvis uheldet skulle være ude. Felco laver produkter til både det professionelle marked og til private. Hvad beskæringsprodukter angår fås det simpelthen ikke bedre end Felco.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering