GreenBio Højbedsmuld til økologisk dyrkning - ½ bigbag af 500 liter. Den originale danske højbedsmuld, der er sammensat specielt til brug i højbede og plantekasser. Højbedsmuld er et muldblanding der består af økologisk naturgødning, bakkesand, langtidsmodnet kompost og ren, harpet muld.

Blandingen af kompost og sand giver en jordstruktur der er velegnet til alle højbedsplanter, og har en enestående evne til at optage og holde på vand, hvilket bevirker at vandingsbehovet nedsættes betydeligt i forhold til ren muld. Komposten der anvendes, er modnet i minimum 2 år, hvilket sikrer et ensartet, homogent produkt.

Højbedsmulden er særligt velegnet til nyanlægning af højbede, eller som jordforbedring i eksisterende højbede. Du kan plante direkte i mulden.

Indhold

GreenBio™ højbedsmuld til økologisk dyrkning er fremstillet modnet kompost, bakkesand, økologisk naturgødning og muld. Gødningen der er brugt er godkendt til økologisk dyrkning ved Miljø- og Fødevareministeriet. 

Vi garanterer et spagnumfrit produkt, der hjælper til optimale vækstrammer og trivsel for dit højbeds grøntsager, krydderurter og planter. 100% naturligt.

Bemærk: Her er tale om 500 liter højbedsmuld (dvs. en halv bigbag). Mængde ca. 475 kg.

Læs også vores guide til dyrkning i højbed

Værd at vide om produktet

  • Den originale sphagnumfri højbedsmuld
  • 100% naturligt gødet
  • Udviklet i samarbejde med anlægsgartnere
  • Jordstruktur holder på vand og næring
  • Dansk kvalitet fra Nordjylland

Specifikationer
Varenummer: 4307031
Mærke: GreenBio

Om GreenBio

GreenBio producerer og forhandler en bred palette af kompostbaserede jord- og haveprodukter i høj kvalitet. Produkter der tager udgangspunkt i naturlige råvarer, uden giftrester, kunstgødning eller andre ukendte indholdsstoffer. Dansk kvalitet fra Nordjylland.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering