Børnehængestole

Det skal ikke kun være de voksne der har glæde af de skønne hængestole fra Amazonas. Med Kid’s swinger børnehængestol kan de små også være med. Børnehængestolen fås i flere forskellige farver og er let at pakke sammen og bruge både uden og indendørs. 
Filter

Hængestole til børn

Selvom børn ofte synes det er sjovt at bruge de voksnes hængestole, så er en børnehængestol en god løsning til dig, der gerne vil give dine børn en ekstra god mulighed for afslapning og sjov i haven eller på terrassen. 

Hos haveglad.dk tilbyder vi stabile børnehængestole i forskellige farver og god kvalitet, som er særligt velegnet til børn i 3-6 års alderen. 

Vores børnehængestole har en bæreevne på op til 60 kg, så dine børn også kan sidde to sammen, så længe den samlede vægt ikke overstiger bæreevnen. Dermed kan børnene lege og hygge sig sammen, mens du ordner ting i haven eller selv nyder den gyngende fornemmelse i din egen hængestol. 

Vores børnehængestole leveres i en praktisk pose, så du kan tage din børnehængestol med rundt til eksempelvis en sommerhustur eller en tur i skoven, så længe der er noget at hænge stolen op i.