Plantesæk fra Holmebo er plantejord i høj kvalitet, der er klar til at plante i. Her er tale om en all-round plantejord, der egner sig til de flester former for planter, grønsager, sommerblomster, krydderurter og salat. 

Med Holmebo plantesæk, får du en sphagnum-baseret muld, som egner sig rigtig godt til eksempelvis dyrkning af grøntsager i drivhuset, sommerblomster, til urtehaven, eller lignende. Holmebo plantesæk indeholder en lys revet tørv, kalkstensmel, dolomitkalkmel og NPK 11-5-18 med mikronæringsstoffer.

Plantesækken kan med fordel placeres direkte på jorden i f.eks. drivhuset, hvor jorden er løsnet en smule. Herved kan jordens mikroorganismer arbejde sig op i plantesækken og dine planter for de optimale betingelser for vækst. Ikke egnet til surbundsplanter.

Plantesæk indhold

Hovedbestanddele: Revet tørv 
Struktur: Fin
Surhedsgrad: pH 5,5-6
Brugsvolumen: 40 L

Tilsætninger pr. m3 brugsvolumen:
Kalkstensmel: 6 kg
Dolomitkalkmel: 2 kg
NPK 11-5-18 med mikronæringsstoffer: 1 kg

Læs også: sommerblomster 

Værd at vide om produktet

  • All-round plantesæk
  • Til dyrkning i drivhus eller på friland
  • Velegnet til kapilærkasser
  • Med makro- og mikronæringsstoffer
Specifikationer
Varenummer: HB1026645
Mærke: Holmebo Tørv
Rumfang: 40 liter, 2400 liter
Størrelse: 40
Variant: Palle - 60 poser á 40 liter - fragtfrit, Poser á 40 liter

Om Holmebo Tørv

Med over 70 års erfaring med haveprodukter ved Holmebo hvad der skal til for at skabe bæredygtig og frugtbar dyrkning. Holmebo Torv er familievirksomhed fra Rydaholm i Sverige, har siden 1948 produceret naturlige haveprodukter i absolut topkvalitet. I sortimentet finder du blandt andet jordprodukter som rosenjord, plantejord, planteskolejord og blomsterjord samt yderligere produkter som plantesække, plænestarter, pinje- og dækbark og sphagnum.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering